d57fd63991784cea9a823b4ce4844085_th(1)

Mitkä cartit tukevat 3DS XL/2DS V11.6:ta ja V11.7:tä?

3DS-järjestelmän uusin päivitysversio on V11.6 ja seuraava V11.7 tulee myös kohta. Jos sinulla on 3DS XL tai Vanha 2DS –konsoli ja jos etsit flashcarttia, joko tukee molempia firmwae-versioita, lue lisää. Tässä jutussa kerron, mikä cart toimii 3DS V11.6/V11.7 kanssa, mikä kannattaa valita DS/3DS/3DS CFW –käyttöön ja mikä on paras saitti ostaa flashcartteja Suomesta.

 

Mitkä cartit tukevat 3DS XL/2DS V11.6 ja toimivat myös V11.7:lla?

Testasimme, mitkä flashcartit toimivat 3DS XL/2DS –konsolilla V11.6.0-39:llä. Testituloksia on oheisessa taulukossa. Nämä toimivat luonnollisesti myös 3DS:llä, Uusi 3DS:llä, Uusi 3DS XL:llä ja Uusi 2DS XL:llä, koska nämä kaikki käyttävä t samaa 3DS-firmwarea. Ja nämä kaikki flashcartit tukevat myös 3DS V11.7:aa. Kuinka tämä on mahdollista?

Nimi Tukee 3DS V11.6 ja V11.7 Päätoiminto Saatavuus
R4i 3ds sdhc rts kyllä Pelaa ilmaisia pelejä. kyllä
R4i gold 3ds rts kyllä Pelaa ilmaisia pelejä ja käytä NTRboothax:ia. kyllä
R4i b9s kyllä Asenna CFW pelataksesi CIA-pelejä. kyllä
R4i gold pro 2017 kyllä Pelaa ilmaisia pelejä. kyllä
R4i dual core 2017 kyllä Pelaa ilmaisia pelejä. kyllä
R4isdhc rts lite 2017 kyllä Pelaa ilmaisia pelejä. kyllä
Ace3ds Plus kyllä Pelaa ilmaisia pelejä. kyllä
R4i gold eu 3ds kyllä Pelaa ilmaisia pelejä. kyllä
Supercard dstwo+ kyllä Pelaa ilmaisia pelejä. Ei. Tuotanto on lopetettu
Sky3ds+ kyllä Pelaa ilmaisia pelejä. kyllä
Sky3ds kyllä Pelaa ilmaisia pelejä. kyllä
Stargate 3DS kyllä Pelaa ilmaisia pelejä ja käytä NTRboothax:ia. Ennakkotilattavissa
N2 Elite kyllä Emuloi Amiiboja. kyllä
 • R4-carttien osalta; Nintendo ei ole pätsännyt cartteja toimimattomaksi v6.2:n jälkeen.
 • Sky3ds+:n/Sky3ds:n ja Stargate 3ds:n osalta kaikilla näillä 3 cartilla on oma salainen peli-ID 3DS-konsolien huijaamiseen viralliseksi pelikasetuksi ilman mitään varsinaista exploittia, joten Nintendo ei voi blokata niitä uudella firmwarella.
 • N2 Elite on Amiibo-flashcart, ei 3DS-flashcart.

Kuinka valita flashcart 3DS:lle/3DS XL:lle V11.6 / 11.7-firmwareille?

A. DS-pelien pelaaminen

Nintendo DS-pelit ovat pelejä, jotka on kehitetty vanhoille DS-perheen käsikonsoleille. Mutta niitä pystyy pelaamaan myös 3DS-konsoleilla. 3DS:llä on taaksepäin yhteensopivuus. Jos olet pelifani, halvan R4-cartin ostaminen tuhansien DS-pelien pelaamiseen on paras ostos. Monet r4-cartit toimivat myös 3DS XL ja 2DS v11.6-konsoleilla. Mikä kannattaa siis ostaa? Vastauksemme on R4i sdhc 3ds rts.

 • R4i 3ds sdhc rts -kerneli: Viimeisin r4 3ds –kerneli on v.1.84b, joka on julkaistu viime vuonna. Cartin kerneli päivitetään yleensä kerran vuodessa. R4i gold 3ds ja monet muut r4-cartit käyttävät kuitenkin todella vanha kerneliä, joka julkaistiin vuosia sitten.
 • R4i-sdhc 3ds:n toiminnallisuudet: Piraatti-ds-pelien lisäksi tukee aluekoodtittomia ja homebrevejä, multimediatiedostoja ja realtime-tallentamista, huijauksia ja paljon muuta.
 • R4i sdhc 3ds rts:n käyttöliittymä: R4i sdhc 3ds –cartin käyttöliittymä on puhdas ja selkeä, voit käyttää sitä pelien käynnistämiseen, multimediaan tai konfigurointeihin.
 • R4i sdhc 3ds rts -yhteensopivuus: R4i sdhc 3ds rts pyörittää melkein kaikkia DS-pelejä. Sillä ei ole myöskään ongelmia 3DS- tai DSI-firmwaren konsolilla.
 • R4i sdhc 3ds rts:n hinta: 17,90 €. Hinta on halvempi kuin R4i gold:illa mutta kalliimpi kuin muilla R4-carteilla.
 • Yhteenveto: Tämä on parhaiten myyvä Nintendo 3DS –tuotteemme vuosi toisensa jälkeen. Sillä on sopiva hinta, sen käyttöönotto ja operointi on helppoa, sillä on täydet toiminnallisuudet ja mikä parasta, saamme siitä vähiten negatiivista palautetta. Suosittelemme tätä carttia sinulle sydämemme pohjasta.

 

B. 3DS-pelien pelaaminen

3DS-pelejä päivitetään vuonna 2017 ja vuonna 2018 vaikka Nintende Switch on myös julkaistu. 3DS-pelit houkuttelevat konsolien ääreen paljon ihmisiä kuumilla nimikkeillä kuten Pokemon, Mario, Zelda, Fire Emblem ja monilla muilla. Mutta Nintendo 3DS-pelikasetit eivät ole halpoja.

Joskus tarvitset 100 € ostaaksesi vain 3-5 peliä. Jos ostat 3DS-flashcartin, saat mahdollisuuden pelata satoja 3DS-rommeja samaan hintaan. Mikä on siis paras vaihtoehto 2DS ja 3DS XL/LL –konsoleille fimwareilla V11.6 tai V11.7? Se on Sky3ds+. Tämä cart on ollut markkinoilla jo melkein 2 vuotta ilman kilpailua, koska Stargate 3ds:ää ei ole vielä julkaistu.

Sky3ds+ tai Sky3ds plus on flashcart, joka toimii kaikilla 3DS-firrmwareilla ja kaikilla 3DS/Uusi 3DS/2DS/2DS XL –malleilla. Sen avulla voit käyttää ilmaisia 3DS-rommeja. Se on myös helppo asentaa 3DS V11.6:lle/V11.7:lle plug&play-tuen avulla aivan kuin R4-cartilla. Sky3ds+-carttia voi käyttää ilmaisten 3DS-pelien pelaamiseen microsd-kortin, PC:n ja internetin avulla.  Sky3ds+ wi vahingoita laitettasi millään tavoin, ei bännää sinua tai brickaa konsoliasi. Se on turvallinen flascart.

Lyhyesti, jos haluat pelata ilmaisia 3DS-pelejä tai et halua maksaa paljoa 3DS-peleistä, osta yki sky3ds+-cart!

 

C. DS/3DS/GBA/SNES-pelien pelaaminen

Currently, the Stargate 3ds is in pre-order status, you would better buy one ahead of releasing time, so you won’t wait too long when it is finally launched due to the massive order.

Uusi 3DS-cart tulee 2017 ja sen nimi on Stargate 3ds. Sen nettisaitin mukaan tämä flashcart tukee kaikkia DS ja 3DS-pelejä natiivisti, ja se voi emuloida GBA/SNES/NES/muita pelejä ja on jopa yhteensopiva NTRboothax:in kanssa. Tässä on video cartista.

 

D. CFW:n asentaminen 3DS:ään CIA-pelien pelaamista varten

Jos Sky3ds+ on mielestäsi liian kallis 3DS-pelien pelaamiseen, seuraava vaihtoehtosi on tämä flashcart 3DS XL/2DS konsoleille. Se on R4I B9S. Suoraan r4i-sdhc.com:ista sen ainoa toiminto on ajaa Boot9strappia ja Luma3DS CFW:tä V11.6/V11.7-firmwarella 3DS-pelien pelaamista varten. Toisin kuin Sky3ds+:n tai Stargate 3DS:n kanssa, se ei tue .3ds-tiedostoja. Mutta CFW:n asentamisen jälkeen voit pelata 3DS-pelejä kuten myös .CIA-pelejä. Lyhyesti, R4I B9S –flashcart on myynnissä hintaan 19$ ja sen avulla voit pelata kaikkia CIA 3DS –pelejä.

 

Mistä ostaa 3DSXL/2DS V11.6 flashcart Suomessa?

r43dsfinland.com on hyvä, luotettava ja halpa valinta, jos asut Suomessa. Olemme flashcarttien online-jälleenmyyjä, seuraavassa tietoja meistä:

 • 2 vuoden toimintamme aikana olemma saaneet satoja ja tuhansia asiakkaita ympäsi maailmaa.
 • Useiden flashcarttien virallinen jälleenmyyjä, esim. Stargate 3ds, Sky3ds+, Gatewway 3ds, N2 Elite ja monet muut. Jos sinulla on kysymyksiä näistä, me voimme vastata.
 • Nopea toimitus Euroopasta. Saat lähetykoodin 24 tunnin kuluessa tilauksesta. Ja voit maksaa turvallisesti Paypalin kautta.
 • Saat meitä alennuskoodin. Ota yhteyttä [email protected] ja saat alennusta mistä tahansa saittimme tuotteesta.

 

r4 3ds kortti

Kysymyksiä ja vastauksia R4i gold 3ds:n tai R4i b9s:n ostamisesta | Kumpi on parempi jos haluat ajaa CFW:tä millä tahansa 3ds-firmwarella.

Seuraavassa tietoja, joita tarvitset ennen kuin ostat R4i gold 3ds:n tai R4i b9s:n. Kerromme sinulle CFW:n asentamisesta 3DS, Uusi 3DS ja 2DS XL –konsolille, kuin myös NTRbootin ja custom-firmwaren asentamisesta. Jos sinulla on muita kysymyksiä näistä flashcarteista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] , niin olemme sinuun yhteydessä asian tiimoilta.

 

Kysymyksiä ja vastauksia r4i gold 3ds:stä ja NTRbootthax:ista

K: Voiko Nintendo pätsätä tämän?

V: Ei ilman uutta rautaversiota.

 

K: Toimiiko R4i gold 3ds 3DS:n v11.6:lla?

V: Kyllä! Flashcart toimii V11.6.0-39:llä täydellisesti, käytitpä sitä sitten DS-pelien pelaamiseen tai NTRboot-eksploitin ajamiseen.

 

K: Tukeeko se NTRboothax:ia Uusi 2DS XL:llä, Uusi 3DS:llä ja Uusi 3DS XL:llä?

V: Kyllä, se tukee kaikkia seuraavia konsoleita: 3DS(XL)/Uusi 3DS(XL)/2DS/Uusi 2DS(XL).

 

K: Mikä R4i gold 3ds –versio tukee 3DS:n NTRBootmetodia?

V: R4i gold 3ds rts – ja R4i gold 3ds wood –kortit tukevat. Muut R4i gold –kortit kuten R4i gold pro tai R4i gold eu eivät tue. R4i gold 3ds deluxe on puolestaan vanhentunut flashcart, jota ei kannata ostaa.

 

K: Tukeeko R4i gold 3ds DS-pelejä myös NTRbotin flashauksen jälkeen?

V: Ei. Jos haluat käyttää sitä DS-pelaamiseen, sinun täytyy palauttaa uudestaan alkeperäinen tila. Sitten voit käyttää R4i gold 3ds:ää taas pelien pelaamiseen. Se tukee myös 3ds:n emunand- aja sysnand-pelejä.

 

K: Voitko flashata flascartin useita kertoja?

V: Kyllä, voit flashata R4i gold 3ds:ään NTRboothax:in mihin tahansa 3DS:ään kuinka monta kertaa tahansa ja voit myös palauttaa alkuperäisen tilan.

 

K: Voidaanko se päivittää jos uusi NTRBoothax-versio julkaistaan?

V: Kyllä!

 

K: R4i gold 3ds vai Acekard 2i, kumpi on parempi NTRboot flashaukseen?

V: Acekard 2i in hieman kalliimpi. Suurin ero on se, että R4i gold 3ds ei tue DS-pelejä NTRBootin flashaamisen jälkeen, toisin kuin Acekard 2i. Toisaalta, Acekard 2i pyörittää DS-pelejä vain 3ds-firmwaren versiota 4.3.0 alemmalla. Minusta R4i gold 3ds on paljon parempi ostettava.

Kysymyksiä ja vastauksia R4i B9S:stä ja NTRBoothax:ista

K: Voiko Nintendo blokata tämän?

V: Ei ilman uutta rautaversiota.

 

K: Tukeeko se DS-pelejä vai ainoastaan B9S/3DS:n CFW:tä?

V: Huomio, R4i b9 ei tue DS-pelejä. Tämä flashcart on tety ainoastaan Boot9strapin ja Luma3DS:n asentamiseen 3DS-konsoleille. Jos haluat vain pelata DS-pelejä, valitse toinen kortti (R4i sdhc 3ds rts) samalta viralliselta julkaisijalta, älä r4i b9s:ää.

 

K: Onko sillä oma kerneli ja voidaanko se päivittää NTRboothax v1.x:ään?

V: Ei, R4I B9S:llä ei ole tiettyä kerneliä. Mutta tällä flashcartilla on microSD-paikka, jonka avulla päivitys onnistuu tarvittaessa.

 

K: Toimiiko se 3DS V11.6:lla ja tukeeko se Uusi 3DS XL/Uusi 2DS –konsoleita?

V: Kyllä, olemme testanneet sen toimivaksi kaikilla näillä.

 

K: Mitä tarkoittaa R4I B9S:n esi-flashattu NTRboot?

V: Se tarkoittaa, että flashcartilla on valmiina ak2i_ntrcardhax_flasher.nds, jolloin Bootstrap:in/Luma3DS:n asentaminen on paljon helpompaa kuin muilla NTRboothax-carteilla.

 

K: Jos Boot9strap päivittyy, tukeeko R4I B9S edelleen sitä?

V: Kyllä.

 

K: Kuinka monta kertaa sitä voi käyttää?

V: Sitä käytetään B9S:n käynnistämiseen, voit käyttää sitä eri 3DS-versioilla niin monta kertaa kuin haluat.

 

K: Tukeeko se 8GB:n, 128GB:n tai suurempia SD-kortteja?

V: Kyllä, mutta jotkut käyttäjät ovat kertoneet hidastumisista isoilla koilla. Et voi formatoida korttia exFAT:illa vaan sen pitää olla FAT32-formaatissa.

Kumpi on parempi flashcart ja mistä kannattaa ostaa Suomessa?

Flashcartin valitseminen näistä kahdesta on yksinkertaista. Jos olet kiinnostunut vain B9S:n ja 3DS-CFW:n asentamisesta, valitse R4i B9S halvemman hinnan ja yksinkertaisempien ohjeiden takia. Jos taas haluat pelata myös DS-pelejä, osta R4i gold 3ds; vain tällä kortilla voit pelata pelejä V11.6 emunand:illa ja sysndandilla palautuksen jälkeen.

Me täällä r43dsfinlad.com:issa olemme paras vaihtoehtosi, jos haluat ostaa R4i gold 3ds:n tai R4i b9s:n Suomessa. Meillä on ilmainen toimitus, lähetyskoodi, loputtomasti pelikoodeja ja myös turvallinen paypal-maksumahdollisuus. Lisäksi jos otat yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected], annamme sinulle alennuskoodin r4i gold 3ds:n tai r4i b9s:n ostamiseen!

3ds-ironhax-460x259

Miten hackata UUSI 2DS XL V11.6/11.5 3DS-CFW:llä ja ilman?

Uusi 2DS tai 2DS XL V11.6/V11.5 –konsolisi voidaan hackata sekä 3DS-CFW:n kanssa että ilman. Miten se tehdään? Vastaus tässä kirjoituksessa, jossa kerrotaan parasta tapa Uusi 2DS:n/XL:n hackaamiseen ja ilmaisten pelien pelaamiseen.

Voidaanko UUSI 2DS XL V11.6/11.5 hackata vai ei?

Kyllä, kaikki Uuden 2DS:n tai 2DS XL:n firmwaret ovat hackattavissa 3DS CFW:llä ja flashcartilla. Olipa kyseessä sitten Uusi 3DS v11.6 tai tuleva 2DS XL v11.7 tai viimeinen v11.5, ne kaikki ovat hackattavissa jos käytät flashcarttia tai Ntrboothaxia(exploitti BS9:n/CFW:n asentamiseen 3DS-firmware-laitteisiin).

 • Mikä on Uusi 2DS XL:n alkuperäinen firmware-versio: Uusi 2DS:n tai 2DS XL:n alkuperäinen firmware-versio on v11.4.
 • Miten Uusi 2DS XL:n firmware-versio tarkistetaan: Valitse System Settings/Järjestelmäasetukset Home/Koti-valikosta, ja napauta Open/Avaa. Versionumero on ylemmän ruudun oikeassa alalaidassa.
 • 2DS XL:n päivittäminen v11.6:een: 1. Valitse System Settings/Järjestelmasetukset Home/Koti-menusta 2. Valitse Other Settings/Muut asetukset 3. Rullaa sivu oikealla ja valitse System Update/Järjestelmäpäivitys 4. Vahvista päivitys ja paina accept/hyväksy. Wifin on oltava päällä.

Kuinka Uusi 2DS/2S XL V11.6/11.5 kräkätään CFW:llä?

Suosituin ja yksinkertaisin tapa asentaa custom-firmware Uusi 2DS XL –konsoliin on NTRboot. Siinä käytetään DS-flashcarttia ja magneettia NTRboothaxin flashaamiseen Uusi 2DS –laitteeseen. Sen jälkeen voit asentaa Boot9strapin tai luma 3DS CFW:n suoraan. Tämä metodi laajasti aloittelijoiden käytössä, koska se on paljon helpompi kuin koskaan ennen ja tarvitset vain halvan flascartin ja magneetin. Mitkä ovat kuumimmat NTRboot-flashcartit? Ne ovar R4i gold 3ds ja R4i b9s.

R4i gold 3ds ja NTRboothax

R4i gold 3ds on toinen flashcart, jolla on NTRBoothax-tuki. Ensimmäinen oli Acekard 2i. Mutta jälkimmäinen on kalliimpi ja sen tuotanto on lopetettu jo vuosia sitten. Suosittelen itse R4i gold 3ds:ää sen sijaan. R4i gold 3ds on DS-flaschart, jossa on NDS-pelien tuki sekä DSI- että 3DS-firmwaren konsoleille. Mikä vielä tärkeämpää, R4i gold 3ds pyörittää DS-pelejä jopa v11.6:lla ja 11.5:llä. Jos haluat pelata sekä NDS-pelejä, että käyttää CFW:tä, osta R4i gold 3ds wood.

R4i b9s ja NTRboothax

R4i b9s on uusin flashcart, jolla voit ajaa B9S;ää/luma3DS CFW:tä Nintendo 3DS/Uusi 2DS/2DS/Uusi 3DS XL –konsoleilla. Toisin kuin R4i 3ds rts, R4i b9s ei pyöritä NDS-pelejä. Siinä on esiasennettu NTRBoothax, joten sen avulla on huomattavasti helpompaa asentaa CFW ja B9S kuin R4i gold 3ds:llä. Ja se on hieman halvempi(19$) kuin R4i gold 3ds. Joten jos haluat vain ilmaisen 3DS CFW:n Uusi 3DS/2DS XL –laitteille, osta tämä kortti. Olemme testanneet CFW:n toimivuuden v11.6:lla ja v11.5:llä.

Miten Uusi 2DS/2DS XL V11.5/11.6 kräkätään ilman 3DS CFW:tä?

Hos haluat hackata Uusi 2DS XL v11.6 tai v11.5 –konsolin ilman 3DS CFW:tä, tarvitset flascartin tai homebrew-exploitin. Flashcartin avulla voit pelata ilmaisia DS- ja 3DS-pelejä konsolillasi ilman homebrew-exploittia. Tällä hetkellä voit käyttää vain homebrewiä vain Uusi 3DS v11.6 laitteisiin.

Hackaa Uusi 2DS/XL R4 3ds:n avulla DS-pelien pelaamista varten

R4 3DS tarkoitaa R4i 3ds rts –flashcarttia r4i-sdhc.com:ista. Se on paras R4-cart ilmaisten DS-pelien pelaamiseen 3DS:llä. R4i 3ds rts toimii luonnollisesti sekä V11.5- ja v11.6- 3DS XL –konsoleilla. Sen lisäksi r4i 3ds sdhc rts –cart tukee myös 3DS:ää, Uusi 3DS:ää, Uusi 3DS XL:ää ja 2DS-laitteita.

Minkä perusteella R4i 3ds sdhc on paras flashcart DS-peleille:

 • Tuki useimmille DS-peleille
 • Säännöllisesti päivittyvä R4 3DS –kerneli
 • Paras realtime-tallennus, tuki 4 slotille. (Muut r4:t tukevat vain kahta.)

Kuinka Uusi 2DS v11.6/v11.5 kräkätään R4i 3ds rts –cartilla:

 • Formatoi uusi microsd-kortti FAT32:ksi windowssissa.
 • Mene r4i-sdhc.com:iin ja lataa viimeisn R4i SDHC 3DS English tai jollain muulla kielipaketilla, jonka haluat asentaa.
 • Käytä winrarria tai winzippiä purkamaan tiedostot kunnes löydät tiedostot nimeltä moonmeno, R4iMenu, moonshl2, R4-’päivämäärä’.
 • Valitse kaikki nuo tiedostot ja kopioi ne sd –kortin juureen. Voit vetää nuo 4 tiedostoa sd-kortin juureen ja valita ”kopioi”.
 • Lataa NDS-pelejä netistä, kopioi .nds-tiedostot sd-kortin juurihakemistoon myös.
 • Poista muistikortti turvallisesti ja laita se R4i 3ds rts:ään.
 • Laita R4i 3ds –cartti Uusi 2DS/XL-malliin. Yläosaan tulee näkyviin ikoni. Paina siitä ja pääset R4-menuun. 2DS XL –konsolisi on nyt kräkätty pyörittämään DS-pelejä ja DS-homebrewejä.

Hackaa 2DS XL/LL Sky3ds+:all pelataksesi 3DS-pelejä

Jos haluat panostaa hieman rahallisesti, Sky3ds+ on edelleen paras keino pelata Nintendo 3DS-pelejä. Vaikka sinulla olisi toimiva CFW Uusi 2DS –konsolissa, voit pelata .CIA-pelejä, mutta et .3DS-pelejä. Myös 3DS CFW:n asentaminen on pitkä ja kivinen tie monine tiedoston latauksineen, ulkopuolisine ohjelmineen ja muine työkaluineen. Joten jos olet 3DS-aloittelija tai jos ostat flashcartin lapselle, suosittelen ostamaan Sky3ds+:n. Sen avulla voit pelata melkein kaikkia 3DS-pelejä rommeina Uusi 2DS/2DS XL –konsoleilla helposti ja truvallisesti muuttamatta mitään tai lisäämättä mitään ylimääräistä konsoliisi. Tämä on turvallisin ja helpoin tapa hackata Nintendo Uusi 2DS XL pyörittämään satoja 3DS-pelejä.

Kuinka Uusi 2DS v11.6/v11.5 kräkätään Sky3ds+ –cartilla:

 • Formatoi laadukas microsd/sdhc-kortti PC:n kortinlukijalla .
 • Lataa viimeisin Sky3ds+-fromware Sky3dsplus.net:istä, unzippaa tiedosto ja etsi firmware.bin.
 • Kopioi firmware.bin microsd-kortin juureen, aseta kortti Sky3DS+:n sisään, kytke PC ja sky3DS+ USB-kaapelilla (tulee mukana). Punainen LED_valo syttyy 5 sekunniksi ja muuttuu sitten vihreäksi välkkyväksi 5 sekunnin ajaksi. Sitten kun valo sammyy, se tarkoittaa, että sky3DS+ on päivitetty onnistuneesti. Voit nyt tuhota firmware.bin-tiedoston microSD-kortilta.
 • Lataa 3DS-rommeja nettisaiteilta, esimerkiksi Rom2station.com:ista. Muista: Laita vain .3ds-tiedostoja sd-kortille.
 • Aseta kortti Sky3ds+:aan ja laita sky3ds+ 3DS-konsoliisi. Laita virta päälle ja nauti vaikkapa ilmaisesta Monster Hunter Stories –pelistä DLC-lisäosineen.

Uusi 2DS V11.5:n hackaaminen homebrew-exploitilla pelien ja homebrewien pelaamiseksi

Kaikki homebrew-exploitit toimivat valitettavasti vain Uusi 2DS v11.5:llä. Kohta saamme myös v11.6-tuen, kertoo exploitin kirjoittaja Smealum. Uusi 3DS tai 3DS XL –homebrew-konsoli ei pyöritä DS-, 3DS- tai CIA-pelejä, mutta toistaalta tämä on ilmainen tapa pelata vanhoja GBA/SNES/NES/muita pelejä ja ajaa kolmansien osapuolien ohjelmistoja ja työkaluja. Jos pidät homebreweistä, voit valita sopivat seuraavista exploiteista, ne toimivat 2DS XL v11.6:lla tulevaisuudessa ja niitä voidaan käyttää suoraan.

 

Stargate 3DS, Sky3ds + vai Gateway 3ds, Kumpi näistä tukee 3DS /.CIA-pelejä 11.6.0-29U / E/ J:ssä?

3DS-järjestelmän versio 11.6.0-39 on julkaistu. Mikä cart tukee sitä ilmaisten 3DS- ja .CIA-pelien pelaamiseksi? Ovatko Stargate 3ds, Sky3ds+ ja Gateway 3ds toimineet viimeisimmällä 3ds v11.6-versiolla uudella 3DS:lle, 2DS XL:lle ja vanhoille 3DS-konsoleille? Mikä cart tukee uusimpia 3DS-pelejä, kuten Minecraft ja Metroid: Samus Return? Tässä ovat vastaukset.

Mikä cart toimii 3DS V11.6.0-39:ssa ja antaa pelata sekä 3DS- että .CIA-pelejä?

Se cart on Stargate 3ds. Se on tuleva 3ds flashcart, joka tukee ds ja 3ds-pelejä sekä netrboothaxia. Voit ajaa sillä Boot9Strappia ja luma3ds cfw:tä 3DS V11.6 -firmwaren konsolissasi. Voit pelata myös CIA-formaatin 3ds-pelejä. Mutta tiedämme tällä hetkellä vain vähän Startgate 3ds:stä. Sitä ei ole vielä julkaistu, monet saitit tarjoavat esitilausmahdollisuutta, mutta eivät voi kertoa toimitusaikaa.

Sillä välin R4i gold ja muut DS-flashcartit tukevat NTRboot-menetelmää myös CFW: n asentamiseen. Joten, miksi et valitsisi halpaa R4-carttia, vaan kalliimman Stargate 3ds:n cia-pelien pelaamiseen? Jos todellakin haluat pelata 3ds-pelejä vakaalla flashcartilla, valintasi on Sky3ds+. Sitä käyttävät tuhannet asiakkaat ympäri maailmaa. Sillä on on vakaa suorituskyky, paras yhteensopivuus peleihinja helpoin asennus (plug & play). Toisaalta, jos haluat pelata CIA-formaatin pelejä, voit valita myös halvemman Ntrboot-cartin.

 

Stargate 3ds, Sky3ds+ ja Gateway 3ds, tukevatko ne kaikki 3DS 11.6-firmwarea?

Yksi näistä toimii varmasti 3DS:n 11.6.0-39-firmwarelle. Se on Sky3ds+/Sky3dsplus. Stargate 3ds tai Gateway 3ds osalta ainakaan julkaisemattoman kortin osalta ei ole varmuutta. Gateway 3ds pyörittää pelejä vain firmwareilla v4.1 – v9.2. Vastaus on: Sky3ds+ pyörittää ilmaisia pelejä 3ds/uusi 3ds xl/uusi 2ds xl v11.6.0-39u/e/j -konsoleilla.

Sky3ds+ Stargate 3ds Gateway 3ds
Tukee 3DS V11.6 Kyllä Ei varmuutta Ei
Tukee 3DS pelaja Kyllä Kyllä Kyllä
Tukee Region Free Ei E varmuutta Kyllä
Tukee pelivalikoa Ei Ei 3DS-tilassa Kyllä
Tukee plug&play Kyllä Ei Ei

 

Miten pelata ilmaiseksi Minecraftia ja Metroid: Samus Return 3ds -pelejä uudella 2DS:llä/3DS XL:ll V11.6-versiolla?

Tarvitset aidon Sky3ds+ -cartin ja microSD-kortin, jotka eivät tule Nintendo 3ds -konsolin mukana. Voit ladata Minecraftin tai Metroid: Samus Returnin ja monia muita 3ds-rommeja netistä pelataksesi niitä yhdellä sky3ds plus -cartilla. Asennus on helppoa ja yksinkertaista, siihen menee vain muutama minuutti.

 1. Valmistele laadukas MicroSD/SDHC-kortti. Laita SD-kortti lukijaan kortinlukijaan ja kytke lukija PC:hen kiinni. Formatoi MicroSD Sky3ds+:lle sopicaksi..
 2. Lataa uusin Sky3ds+ -firmware sivustolta Sky3dsplus.net. Pura tiedosto ja etsi firmware.bin.
 3. Vie firmware.bin MicroSD-kortin juureen, laita MicroSD-kortti sky3DS+:ään, kytke PC ja sky3DS+ USB-kaapelilla (mukana). Punainen LED-valo palaa 5 sekuntia,  ja muuttuu sitten vihreäksi valoksi, joka pala 5 sekuntia. Kun valo sammuu, sky3DS+ on päivitetty onnistuneesti. Voit nyt tuhota firmware.bin:in MicroSD-kortiltasi.
 4. Lataa Minecraft tai Metroid: Samus Return netistä, esimerksiksi Rom2station.com:ista zippinä. Pura paketti .3ds-muotoon WINRAR:illa or 7ZIP:illä.
 5. Kopioi myös rommit MicroSD-kortin juurihakemistoon.
 6. Syötä MicroSD-krotti Sky3ds+:een ja laita Sky3ds+ plus 3DS-konsoliisi. Laita virrat päälel ja nauti ilmaisesta Minecraftista tai Metroid: Samus Return:ista ja muista ilmaisista 3ds-peleistä.

 

3DS V11.6 on julkaistu. Kuinka pelata ilmaisia pelejä, asentaa kotihoidot ja cfw uteen 3DS / 2DS XL 11.6:een?

3DS: n uusin firmware on 11.6.0-39. Se on kaikissa Nintendo uusi 3DS, uusi 3DS XL, uusi 2DS XL, 2DS ja 3DS laitteissa. Jos omistat tällaisen konselin, haluat ehkä lukea eteenpäin oppiaksesi, kuinka pelata ilmaisia DS/3DS-pelejä suoraan, tai kuinka asentaa homebrewejä tai custom-firmwarea ilman huolta bannimisesta.

Uutiset 3DS-laiteohjelmistosta 11.6.0-39

Lähes kaksi kuukautta on kulunut ja Nintendo on julkaissut lopulta uuden järjestelmäversion 3DS-perhekonsoleilleen. Tällä kertaa, kuten aiemminkin, voimme nähdä vain yhden tutun virkkeen. Se on hyvä uutinen kaikille niille, jotka haluavat  hackata konsolein flashcartin, homebrewin, ntrboothaxin tai jonkin 3ds cfw:n avulla. Koska se yleensä tarkoitta, että edellämainittuja vastaan ei ole julkaistu estopäivityksiä.

Tärkeimmät muutokset versiolle 11.6.0-39U

                    Päivitetty julkaistu: 18. syyskuuta 2017

 • Parannuksia järjestelmän vakauteen ja pieniä päivityksiä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

 

Kuinka pelata ilmaisia NDS / 3DS-pelejä uudella 3DS / 2DS XL V11.6.0:lla?

Halpa ja helppo vaihtoehto on käyttää R4 3DS-carttia, se tyydyttää DS-pelitarpeesi ja se toimii täydellisesti Nintendo 3DS:llä, uudella 3DS (XL) ja 2DS:lla, uudella 2DS XL:llä versiolla 11.6.0-39U / E / J / Muut alueen firmwarella. Voit nähdä kaikki r4 / r4i-kortit, jotka tukevat 3DS v11.6 seuraavasta taulukossa. Niistä suositeltavin on R4I SDHC RTS 3DS. Se toistaa eniten parhaiden ominaisuuksien DS-pelejä, mukaan lukien kehittyneet RTS-toiminnot ja päivitetty firmeware tai kernel.

Cartin Nimi R4I SDHC RTS 3DS R4I GOLD 3DS WOOD R4ISDHC SERIES ACE3DS PLUS R4I GOLD EU 3DS
Hinta 17,90 € 19,99 € 18 € 9,99 € 17,20 €
Tukee NTRboothax Ei Kyllä Ei Ei Ei
Tukee uutta 3DS, uutta 3D XL, 2DS ja 2DS XL Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Virallinen nettisivu www.r4i-sdhc.com www.r4ids.cn www.r4isdhc.com www.ace3ds.com www.r4i-gold.eu
Päätoiminto Tukee ilmaisia DS-pelejä (rom), homebrew, emulaattoreita GBA / SNES / NES ja muita klassikkopelejä varten, multimediatoiminnot 3DS-järjestelmässä.
Kuinka käyttää?
 • Formatoi microSD-kortti FAT32:elle. Lataa r4i-kortin firmware netistä.
 • Unzippaa r4 3ds -firmware, kopioi sisältö microsd-kortin juureen.
 • Lataa ds-pelejä netistä, pura arkistoista .nds-tiedostot, kopioi ne kortille myös.
 • Syötä kortti R4 3DS:ään, laita R4 3DS konsoliisi ja voit pelata pelejä.

Mitä tarvitaan ilmaisten 3DS-pelien pelaamiseen 11.6.0 Nintend 3ds -malleilla? Voit tehdä sen yhdellä ainoalla flashcartilla. Sky3ds+ on paras flashcart pelaamiseen ennen Stargate 3ds:n julkaisua. Kun valitset sky3ds+:n 3ds v11.6 firmwarelle, voit pelata kaikkia kaupassa myytäviä 3ds-pelejä, kuten näitä uusimpia nimikkeitä. Eikö olekin siistiä!

 • Minecraft: New Nintendo 3DS Edition
 • Metroid: Samus Return
 • Monster Hunter Stories
 • Miitopia
 • Hey! Pikmin
 • Ever Oasis
 • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia
 • Poochy & Yoshi’s Woolly World
 • STORY OF SEASONS: Trio of Towns
 • Pokemon Sun&Moon
 • Legend Zelda: Majora’s mask

Miten saada Homebrew New 3DS / 2DS XL V11.6.0:lle?

Homebrewien hankkiminen Nintendo 3DS -käsikonsoleille on myös helppoa. Mutta koska 3DS V1.6 on juuri julkaistu, pitää odottaa jonkin aikaa, ennenkuin seuraavat 3DS homebrew-eksploitit päivitetään tukemaan tätä uutta järjestelmäversiota. Homebrew-launcheri Smealumin tekijän mukaan aika ei ole kovin pitkä.Nintendo 3DS käsikonsolin homebrew hankkiminen on myös helppoa. Mutta koska 3DS V1.6 on juuri vapautettu, sinun pitäisi odottaa jonkin aikaa, että seuraavat 3DS homebrew exploits päivitetään tähän uuteen järjestelmän versioon. Se ei ole pitkä aika.

Primääriset homebrew-hackit

Sekundääriset homebrew-hackit

Nämä voidaan ladata puhtaaseen järjestelmään

Nämä vaativat ennestään hackatun systeemin toimiakseen

 • Freakyhax
 • Ninjhax 2.9/Alpha
 • Oot3dhax
 • Steelhax
 • Stickerhax
 • Supermysterychunkhax

Jos olet puhtaalla 3DS/Uusi 3DS/2DS/2DS XL -koneella, primääri-eksploitti on oikea valinta sinulle. Joten sen jälkeen kun Smealum päivittää homebrew-hackit 3ds v11.6 -versiolle, voit sen jälkeen käyttää Ninjhax 2.9:ää tai Freakyhaxia konsolillasi asentaaksesi homebreweja tai minkä tahansa firmware-version!

Ninjhax 2.9 alpha on ohjelmisto, jonka avulla voit ajaa allekirjoittamatonta koodia 3DS:llä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit ajaa homebrewejä kuten pelejä, työkaluja ja emulaattoreita. Lisäsksi ninjhax 2.0 antaa sinun pelata monia muiden alueiden pelejä, ja myös antaa sinun käyttää kustomi-teemoja konsolillasi. Kaikista siisteinstä on se, että tämä toimii 11.5-firmware-versiolla sekä uusilla että vanhoilla 3ds:illä.

 1. Hae ninjhax tältä sivulta ja syötä konsolisi firmware-versio
 2. Lähetä lomaki, saat oman ninjhax-QR-koodin.
 3. Lataa homebrew starter kit ja pura se SD-korttisi juureen. Tai sitten voit ladata homebrew Launcher menu -binäärin ja kopioida sen SD-korttisi juureen. Kummin päin tahansa teitkin, juuressa pitäisi olla tiedosto nimeltä boot.3dsx .
 4. Tarkista, että 3DS:n wifi on päällä ja laite pääsee Internettiin(tärkeää!).
 5. Käynnistä CUBIC NINJA konsolillasi, valitse “Create”, sitten “QR code” ja viimein “Scan QR code”.
 6. Skannaa QR-koodi. Tähän saattaa mennä hieman aikaa; varmista, että täytät mahdollisimman paljon 3DS:n ruudusta QR-koodillasi. Jos koodin skannaamisen jälkeen päädyt takaisin menuun ja saat virheilmoituksen, yritä muutaman kerran uudelleen.
 7. Seuraa näytön ohjeita. Voit valita, että et asenna exploittia savadatalle, mutta tämä ei ole toivottavaa.
 8. Valinnainen: Kun ninjhax on asennettu, mene takaisin “QR code”-menuun, ja se ajetaan automattisesti!
 9. Valinnainen: Voit nyt ajaa homebrew-sovelluksia 3DS:lläsi! Sinun tarvitsee vain kopioida applikaatiohakemistot ninjhaxin luomaan “3ds/”-hakemistoon SD-kortilla.

Kuinka asentaa CFW / Boot9strap uusi 3DS XL / uusi 2DS V11.6.0:een?

Paras uutinen on että NTRboot-menetelmää voidaan vielä käyttää 3DS / uusi 3DS / 2DS XL -ohjelmistoversioon 11.6 Boot9strapin ja Luma3DS CFW:n ajamiseen. Halvalla DS-flashcartilla ja magneetilla voit täysin hackata 3ds v11.6 -laitteen ja toistaa kaikkia 3ds-pelejä .CIA-muodossa. Mitkä flashcart-laitteet ovat yhteensopivia NTRboothaxin kanssa 3DS V11.6:ssä? Löydät tiedot täältä.

Tukee CFW:n ajamista NTRboothaxin avulla 3DS v11.6:lla

Tukee CFW:n ja ds-pelien ajamista NTRboothaxin avulla 3DS v11.6:lla

 • R4I B9S(valmiiksi flashattu NTRBoothax)
 • Acekard 2i
 • R4i Gold 3DS “Starter”
 • R4i Ultra
 • R4 3D Revolution
 • Infinity 3 R4i
 • DSTT (vain jotkut flashcartit)
 • R4I GOLD 3DS (RTS)
 • STARGATE 3DS

Jos et välitä DS-pelejä pelaamisesta, kun CFW on asennettu konsoliisi, suosittelemme että valitset R4I B9S cartin, se säästää aikaa sisältämällä ntrboothaxin valmiina. Kuitenkin, jos haluat myös pelata ilmaisia nds-romeja, parempi vaihtoehto on R4I GOLD 3DS RTS, tämä on ainoa cart, joka tukee DS-emulointia 3DS V11.6:ssa takaisinflashauksen jälkeen. Tutoriaali CFW/Boot9strapin asentamiseen on täällä.

Mikä on paras tapa hackata 3DS / UUSI 3DS / 2DS XL V11.6?

On vaikea sanoa, koska se riippuu tarpeistasi.

 • Jos haluat vain pelata DS- vai 3DS-pelejä helposti ilman monimutkaista toimintaa, valitse r4 3ds-kortti tai sky3ds +.
 • Jos et halua sijoittaa yhtään rahaa, valitse homebrewit pelataksesi gba/snes/nes/muita vanhoja pelejä tai cfw:n pelataksesi .CIA-pelejä.

 

Toimivatko flashcartit kuten Sky3ds+ tai Stargate 3ds Nintendo Switch-päivityksen v.3.0.2 jälkeen?

Uusi järjestelmäversio 3.0.2 julkaistiin Nintendo Switchille 5. syyskuuta 2017. Mitä muuttui? Toimiiko N2 Elite vielä 200 ilmaisen Amiibon kanssa? Entä, toimivatko parhaat flash-carttimme Sky3ds+ tai Stargate 3ds? Kysymyksiin vastataan tässä artikkelissa.

Nintendo Switch järjestelmäpäivitys V3.0.2

Muutoslogi

 • Nintendo Switch Online
  • Nettipelimahdollisuus Argentiinassa, Brasiliassa, Chilessä, Kolumbiassa ja Perussa. Tällä hetkellä ilmainen kunnes maksullinen palvelu julkaistaan 2018.
 • Yleisiä parannuksia järjestelmän vakauteen käyttäjäkokemuksen parantamiseksi

Ylläolevan tiedon perusteella tämä päivitys ei vaikuta juuri muihin kuin Etelä-Amerikan alueen konsoleihin. Nettipelitoiminnallisuus on ilmainen lyhyen aikaa Argentiinassa, Brasiliassa, Chilessaä, Kolumbiassa ja perussa vuoden 2017. Tämän lisäksi perusfraasi ”Yleisiä parannuksia järjestelmän vakauteen käyttäjäkokemuksen parantamiseksi”, kuten aina. Ei käyttäjien haluamaa shoppia tai  virtuaalikonsolia. Kannattaako Nintendo Switch -päivitys vai ei? Katso oheinen taulukko ja etsi siitä nykyinen firmware-versiosi. Sen jälkeen päätä, misäs versiossa haluat pysyä.

Kaikki aiemmat

Switch Systems

Tärkein muutos Päivityspäivä
Nintendo Switch

System V3.0.1

Korjattiin ongelma, jossa akun

varaustilannetta ei näytetty oikein

7/31/2017
Nintendo Switch

System V3.0.0

Suuri päivitys, paljon

uusia järjestelmä ominaisuuksia

6/19/2017
Nintendo Switch

System V2.3.0

Korjauksia vakauteen 5/15/2017
Nintendo Switch

System V2.2.0

Korjauksia vakauteen 4/17/2017
Nintendo Switch

System V2.1.0

Korjauksia vakauteen 3/27/2017
Nintendo Switch

System V2.0.0

Suuri päivitys, lisätty verkko-ominaisuuksia ja

paljon uusia järjestelmä ominaisuuksia

3/3/2017

Toimiiko N2 Elite Nintendo Switch V3.0.2 -versioilla Amiibojen emuloinnissa?

Kyllä, uusi Switch-versio 3.0.2 ei vaikuta N2 Eliteen. Jos olet N2 Elite -käyttäjä tai jos harkitset tämän Amiibo-emulaattorin ostamista, voit vapaasti tehdä järjestelmäpäivityksen. Päivitys ei vaikuta millään tavalla N2 Eliteen. Mikäli et tiedä mikä N2 Elite on, alla pieni johdatus.

Amiibo/N2 Elite on NFC-leluemulaattori Nintendo Switchille, WIIU:lle ja  uudelle 3DS/3DSXL:lle/uudelle 2DS:lle. Sen avulla pystyt hallitsemaan jopa 200 Amiibo-hahmoa yhdellä piirillä. Voit kopioida kaikki Amiibo-datasi toiselle laitteelle NFC-yhteensopivan Andoid-puhelimen tai N2 USB Reader/Writer -laitteen avulla. Voit myös käyttää netistä ladattuja Amiibo-kokoelmia. Tällä hetkellä on olemassa yli 600 Amiiboa, joiden hallintaan yhdessä paikassa N2 Elite on täydellinen laite. Voit lopettaa hahmojen kanniskelun mukanasi ja käyttää N2 Eliteä niiden varmuuskopiointiin.

 • Tuki kaikille Nintendo 2DS™, 3DS/3DS™ XL via Nintendo® Amiibo reader -versioille
 • Tuki kaikille Nintendo New 3DS/3DS™ XL -konsoleille ja versioille.
 • Tuki kaikille Nintendo Wii™ U -konsolin versioille.
 • Tuki Nintendo Switch:ille
 • Rikkoutuneiden Amiibo™ -hahmojen kopiointi
 • 200 hahmon tallennustila
 • Hahmojen valinta nappia painamalla
 • Tuki NFC-ominaisuuksilla varustetuille Android-puhelimille
 • Päivitettävä firmware
 • Yhteensopiva N2 Elite USB Reader / Writer NFC -moduulin kanssa (PC)
 • Tallennuksien kokoa ja järjestystä voidaan hallita N2elite -appsin avulla
 • Amiiqo:n tulevia ominaisuuksia: Parempi yhteensopivuus, huijaukset, uudet siirto- ja ohjaus-metodit ja appsit.

Vinkki: Jos etsit mahdollisuutta käyttää PS3/PS4/XBOX1/XBOX360 -ohjaimia (myös värinatuella) on Switch-konsolilla, voit ostaa tämän halvan USB-konvertterin. Jos taas haluat ostaa halvemman vaihtoehdon Switch Dock:ille TV Mode:en, tämä pieni kannettava USB-C-HDMI-adapteri on sinun valintasi.

Voiko Sky3ds+:llä tai Stargate 3ds:llä häckätä Switch V3.0.2 tukemaan DS/3DS -pelejä?

Ei, tähän on kaksi syytä. Nintendo Switchillä ei ole taaksepäin-yhteensopivuutta, eikä se tue 3DS-, WII U- tai DS-pelejä. Lisäksi, Sky3ds+ and Stargate 3ds ovat 3DS-perheen konsoleille tarkoitettuja flashcartteja. Switch:iä ei ole vielä häckätty tai jailbreakattu. Kenen siis kannattaa ostaa  Sky3ds+ tai Stargate 3ds?

Sky3ds+: 3DS-piraattipelit: Sky3ds+ on melkein 3 vuotta vanha flashcart kaikille 3ds-malleille ja firmwareille. Sen ohjelmistoa päivitetään säännöllisesti jokoa vuosi. Sillä voi pelata kaikkia 3ds-pelikasettipelejä ja se tukee ilmaisia multi-rom-pelejä  3ds, 3ds xl, uusi 3ds, uusi 3ds xl, 2ds ja 2ds xl -laitteilla. Jos halut vain pelata 3ds-pelejä, osta tämä flashcart.

Stargate 3ds: 3DS/DS-piraattipelit: Tämä on uusin flashcart kaikille 3ds-malleille ja järjestelmille. Se julkaistaan virallisesti syyskuussa 2017. Tietojen mukaan sillä voi pelata sekä DS- että 3DS-pelejä 3ds-kannettavilla. Lisäksi se emuloi  GBA/SNES/NES- ja muita pelejä. Lisäksi se on yhteensopiva NTRBoothaxin ja siten ilmaisen CFW:n kanssa. Se on siis paras flashcart jonka voit ostaa vuosina 2017 ja 2018. Jos haluat ostaa, Stargate-3d on esitilaisvaiheessa. Osta meiltä nyt halvemmalla hinnalla ja nopealla toimituksella. Olemme Stargate 3ds virallinen myyjä.

Stargate 3ds rommit, mitä ilmaisia 3DS/DS-pelejä Stargate 3ds voi pyörittää 3DS V11.5/11.6:llä?

Stargate 3ds on flashcart kaikille Nintendo 3ds -perheen laitteille. Sen avulla voit pelata ilmaisia, netistä ladattuja rommeja tai omia ds/3ds/gba-backuppejasi. Mutta onko Stargate 3ds:llä jonkinlaista pelirajoitusta? Mitä rommeja se se ei pyöritä ja viimeisimpänä kysymyksenä: Mistä päin Internettiä voi ladata pelejä Stargate 3ds:lläe? Alla on vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Kuinka montaa peliä Stargate 3ds tukee 3DS V11.5/11.6:llä ja onko jonkinlaisia rajoituksia?

Vaikka Stargate 3ds:ää ei ole julkaistu vielä, voimme päätellä, että se se toimii micrsd- tai sdhc-muistikorttien kanssa, joille voit tallentaa  3DS/3DS XL/NEW 3DS/2DS XL-konsolien pelejä. Pelien lukumääri riippuu siitä, kuinka isoa microsd/sdhc-muistikorttia Stargate 3ds käyttää. Tällä hetkellä 3ds-flashcartit tukevat jopa 128 gigatavun kortteja, joten todennäköisesti Stargate 3ds:llä on sama tuki. Montako normaalikokoista DS/3DS/GBA/muuta peliä mahtuu kortille?

Vinkki: Tässä on lista Nintendo 3DS -pelien koista.

Kuinka iso on DS- rom?

8MB – 512MB.

Kuinka iso on 3DS- rom?

128MB – 4GB.

Kuinka iso on GBA-rom?

Noin 4MB – 256MB.

Kuinka iso on SNES-rom?

SNES-pelien koot vaihtelevat 0.23 megatavusta 4 megatavuun (MB).

Kuinka is on NES-rom

NES-pelit vaihtelevat 8 kilotavusta (KB) 1 megatavuun (MB)

128 gigatavun (GB) muistikortin kokotaulukko

1 MB =1024 KB, 128 GB=134217728 KB

1 GB=1024 MB, 128 GB=131072 MB

Näinolleen 128 gigatavun muistikortin omaavalla Stargate 3ds:llä voit pelata satoja DS-pelejä, tuhansia GBA/SNES/NES-pelejä ja yli 100 3DS-pelejä (koko-oletus 4 gigatavua). Tämä kaikki yhdellä flashcartilla ja yhdellä sdhc-muistikortilla. Ja jos haluat lisäpelejä, sinun tarvitsee vain syöttää toinen microsdhc-kortti Stargate 3ds:ään. Sitten voit pelata satoja ja tuhansia ilmaisia rommeja 3DS-laittellasi! Käytännössä pelirajoitusta tällä flashcartilla ei ole.

Mitä pelejä Stargate 3ds voi ja ei voi pelata?

Stargate 3ds on samantapainen tuote kuin R4 3DS tai Sky3ds+. Kuten edellämainitut flashcartit, Starrgate 3ds tukee myös kaikki samoja 3DS/DS-rommeja. Alla on listattuna muutamia 3DS:n/DS:n kuumia ja klassikkopelejä pelattavaksi 3DS:llä, uudella 3DS XL:llä, 2DS:llä ja 2DS XL:llä. Jos haluat pelata näitä ilmaisia rommeja Nintendo 3ds-konsolillasi, Stargate 3ds on halvin vaihtoehtosi.

Stargate 3ds:n tukemat DS-pelit

 • 1. Mario Kart DS
 • 2. New Super Mario Bros
 • 3. Chrono Trigger
 • 4. The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
 • 5. Professor Layton and the Unwound Future
 • 6. Final Fantasy IV
 • 7. Animal Crossing: Wild World
 • 8. Castlevania: Dawn of Sorrow
 • 9. Metroid Prime: Hunters
 • 10. Fire Emblem: Shadow Dragon
 • 11. Kirby Super Star Ultra
 • 12. Kingdom Hearts 358/2 Days
 • 13. Mario & Luigi: Partners in Time
 • 14. Super Mario 64 DS
 • 15. The World Ends With You
 • 16. Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story
 • 17. Phoenix Wright: Ace Attorney
 • 18. The Legend of Zelda: Spirit Tracks
 • 19. Pokemon Black/White + Black/White 2
 • 20. Pokemon HeartGold and SoulSilver

Stargate 3ds:n tukemat 3DS-pelit

 • 1. Pokémon Sun and Moon
 • 2. Pokémon Omega Ruby and Alpha Sapphire
 • 3. Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
 • 4. Luigi’s Mansion: Dark Moon
 • 5. Super Mario 3D Land
 • 6. Animal Crossing: New Leaf
 • 7. Shovel Knight
 • 8. Fire Emblem: Awakening
 • 9. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia
 • 10. Monster Hunter Generations
 • 11. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
 • 12. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D
 • 13. Animal Crossing: Happy Home Designer
 • 14. Poochy & Yoshi’s Woolly World
 • 15. Yo-kai Watch 2: Bony Spirits & Fleshy Souls
 • 16. Bravely Second: End Layer
 • 17. Harvest Moon: The Lost Valley
 • 18. Story of Seasons: Trio of Towns
 • 19. Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney
 • 20. Mario Kart 7

Mitä rommeja Stargate 3ds sitten ei tue? Vastaus on, että koska tämä flashcartti häckkää 3DS/DS-pelejä suoraan, sen pitäisi tukea melkein kaikkia niitä. Muitten pelien osalta käytetään emulointia, joten kaikkia GBA/SNES/NES/muut-pelejä ei voi pelata. Tämän lisäksi tämä flashcart tukee myös CIA-formaatin pelejä!

Mistä voi ladata ilmaisia rommeja Stargate 3ds:lle?

Kun olet ostanut Stargate 3ds:n joltain viralliselta myyjältä, mistä saat rommeja sitä varten? Tällä hetkellä DS-pelejä voi löytää helposti ladattavaksi netistä, mutta 3DS-pelien suhteen tilanne ei ole niin helppo. Mutta älä huoli, tämän artikkelin avulla löydät turvalliset ja toimivat DS ja 3DS-pelit Internetistä ladattavina! Annamme muutamia yleisiä ohjeita, ja mikäli tulet asiakkaaksemme, annamme sinulle sydämesi kyllyydestä DS/3DS/yms. pelattavaa  yksityiseltä nettisaitiltamme Rom2station.com. Vain sinä voit saada tämän ilmaisen pelikooditarjouksen rommien lataamiseksi.

Nettisaitteja DS-pelien lataamiseksi Stargate 3ds:lle

 • https://www.emuparadise.me/Nintendo_DS_ROMs/32
 • http://romhustler.net/roms/nds
 • http://www.games-engine.com/nds/games/ (on pakko rekisteröidä)

Nettisaitteja 3DS-rommien lataamiseksi Stargate 3ds:lle

Roskapostin ja rikkinäisten sivujen välttämiseksi suosittelemme ainoastaan Rom2station.com:ia. Jos löydät 3DS-pelejä yllämainituilta muilta saiteilta, voit toki kokeilla myös niitä.

Mikä on paras flashcart Nintendo 3DS:n ja Switch:in kaikille firmwavreille vuonna 2018?

Vuosi 2018 ei ole kaukana. Kun vertaillaan kaikkia flashcartteja Nintendo 3DS- ja Switch-konsoleille, mitkä ovat parhaat ostettavaksi vuonna 2018? Tukevatko ne kaikkia 3DS/Switch-firmwareja? Ja mikä on hyvä paikka ostaa 3DS & Nintendo Switch flashcart? Vastaukset löytyvät tästä kirjoituksesta.

Mikä on paras flashcart Nintendo 3DS:lle vuonna 2018?

Vuoden 2017 flashcartit voidaan jakaa 3 osaan. Yksi on DS flashcartit, toinen 3DS flashcartit ja viimeinen Stargate 3DS, tuleva vallankumouksellinen flashcart, joka tukee sekä DS- että 3DS-pelejä. Alla on selventävä taulukko.

Ryhmä

Yhteensopivuus

Ominaisuudet

Pisteet
Stargate 3DS Molemmille Kaikki 3DS-laiteohjelmistoversiot sisältävät jopa tulevan päivityksen.
 • Plug & Play.
 • Emuloida GBA / SENS / NES-pelejä.
 • Tukee NTRBoothaxia.
10
R4i sdhc3ds rts DS flashcart Kaikki 3DS/DSI firmware-versiot
 • Plug & Play.
 • Ota Homebrews käyttöön.
 • Tukee reaaliaikaista tallennusta, käyttäjän huijauksia ja niin edelleen.
9
R4i gold 3ds wood DS flashcart Kaikki 3DS/DSI firmware-versiot
 • Plug & Play.
 • Ota Homebrews käyttöön.
 • Tuki NTRBoothax tai Magnethax
8.8
R4isdhc 2017 DS flashcart Kaikki 3DS/DSI firmware-versiot
 • Plug & Play.
 • Ota Homebrews käyttöön.
 • Tukee reaaliaikaista tallennusta, käyttäjän huijauksia ja niin edelleen.
8
R4i gold eu 3ds DS flashcart Kaikki 3DS/DSI firmware-versiot
 • Plug & Play.
 • Ota Homebrews käyttöön.
 • Tukee reaaliaikaista tallennusta, käyttäjän huijauksia ja niin edelleen.
7
Ace3ds plus

DS flashcart

Kaikki 3DS/DSI firmware-versiot.

 • Plug&Play.
 • Homebrewit.
 • Tuki sisäänrakennetuille emulaattoreille muiden pelien pelaamista varten.
8.5
Sky3ds+

3DS flashcart

Kaikki 3DS-firmware-versiot, jopa tulevat päivitykset.

 • Plug&Play.
 • Tuki 3ds-exploiteille.
 • Tuki jopa AP-tarkistuksen sisältäville 3DS-peleille.
9
Sky3ds

3DS flashcart

Kaikki 3DS-firmware-versiot, jopa tulevat päivitykset.

 • Plug&Play.
 • Tuki 3ds-exploiteille
8
Gateway 3ds

3DS flashcart

3DS V4.1 – V9.2 järjestelmien käsikonsoleille.

 • Tuki 3ds-eshop-peleille.
 • Tuki 3ds-huijauskoodeille.
 • Emanund-tuki versioon 11.2 asti.
8
Dstwo+

3DS flashcart

DS-moodi: Kaikki 3DS-firmware-versiot.

3DS-moodi: 3DS V4.1 – V9.2 -järjestelmien käsikonsolit.

 • Plug&Play DS-moodissa.
 • Hyvä GBA/SNES-emulointi.
 • Tuki hidastuksille, ilmaisia huijauskoodeja DS-moodissa.
8.5

Taulukosta nähdään helposti, että vuoden 2017 paras flashcart on Stargate 3ds. Se on ainoa, jolla voi pelata DS/3DS-pelejä millä tahansa firmware-versiolla. Hinta on jopa halvempi kuin yhden pelikasetin hinta ja siinä on samanlainen plug and play -tuki kuin R4 3DS:llä. Joten olipa vuosi 2017 tai 2018, suosittelemme Stargate 3ds:n ostamista konsolillesi. Se on helppo ja paras tapa pelata ilmaisia pelejä, asentaa CFW tai pyörittää emulaattoreita millä tahansa 3DS, NEW 3DS, 2DS tai 2DS XL -laitteella!

Häckätäänkö Nintendo Switch vuonna 2018 and minkä flashcartin kannattaa valita?

Nintendo Switch julkaistiin maaliskuussa ja tällä hetkellä meillä ei ole sitä tukevaa flashcarttio, jolla voi pelata ilmaisia peli-rommeja. Uuden konsolin kuten Switchin häckäämiseen menee pitkä aika, tyypillisesti yhdestä kahteen vuotta. Ja he eivät ensimmäisenä kehitä tapaa pelata ilmaisia pelejä vaan yleensä he kehittävät ensin konsoli-exploitteja, joiden avulla he yrittävät asentaa homebrewejä ja omia firmwareja laitteeseen. Joten, jos etsit flashcarttia Nintendo Switchille pelien pelaamiseen, joudut odottamaan jonkin aikaa.

Toisaalta, on olemassa yksi flashcart, joka toimii suoraan Switch-konsoleilla. Se on Amiibo -flashcart/emulaattori nimeltään N2 Elite tai Amiiqo V2. Silä voi ajaa ilmaisia amiibo-bin-tiedostoja Nintendo uusi 3ds:llä(2ds xl:llä), Wii U:lla tai Switchillä.

Mikä on N2 Elite?

N2 Elite on NFC-leluemulaattori, joka tukee kaikki tämänhetkisiä Amiibo-figuureita. Se pystyy säilömään 200 Amiibo-hahmoa yhdellä piirillä truvallisesti. N2 ELITE on täydellinen laite Amiibojen varmuuskopiointiin ja se toimii USB NFC reader/writerin tai minkä tahansa NFC-yhteensopivan Android-puhelimen avulla emuloiden Amiibo-hahmoja ja mahdollistaen niiden varmuuskopioinnin ja palauttamisen NFC-levylle.

N2 Elite on halpa tapa kaikkien Amiibo-tallenteidesi varmuuskopiointiin. Vaikka Amiiboja on satoja, N2 Elite voi lukea melkein kaikki ne yhdelle piirille/levylle. Joten lakkaa kannniskelemasta mukanasi kaikkia arvokkaita Amiibojasi ja tallenna ne N2 Eliteen 2017 ja 2018.

 1. N2 Elite tallentaa paljon Amiibo-dataa ja se on yhteensopiva seuraavien konsoleiden kanssa: 3DS, WIIU, Switch.
 2. Helppo käyttää käyttöön, painat vain nappulaa vaihtaaksesi.
 3. Voidaan käyttää myös puhelimen avulla, helppo käyttää ja ottaa mukaan.
 4. Säästät rahaa sen sijaan että ostaisit kaikki Amiibo-lelut itse.

Toimiiko se kaikilla Nintendo Switch -järjestelmäversioilla?

Kyllä, N2 Elite toimii Nintendo Switch:in kaikilla järjestelmäversioilla. Häckäyksiä ei tarvita, joten laite toimii vaikka Nintendo Switch päivittyisikin.

Pyörittääkö se ilmaisia pelejä Nintendo Switch:illä?

Ei, N2 Elite o nAmiibo-flashcart; se tukee ilmaisia Amiiboja, mutta ei ilmaisia pelejä.

Mikä on virallinen paikka 3DS- ja Nintendo Switch -flashcarttien ostamiseen?

Hiuksia halkoen mikään paikka ei ole virallinen flashcarttien ostopaikka, sillä flashcartit eivät ole virallinen Nintendon hyväksymä tuote. Lisäksi N2 Eliteä lukuunottamatta mikään muu flashcart ei toimi Nintendo Switchin kanssa. Mutta tällä ei tietenkään voi pelata ilmaisia pelejä. Eli toistaiseksi et tarvi muuta flashcarttia Nintendo Switchiin. Lopuksi, jos etsit luotettavaa paikkaa ostaa Stargate 3ds tai N2 Elite verkosta, suosittelen meitä r43dsfinland.com. Olemme virallinen jakelija, ja käytämme paypalia maksuliikenteessä, joten voit luottaa meihin. Ja lisäksi, mikäli lähetät meille sähköpostia, saat alennuskuponkikoodin Stargate 3ds tai N2 Elite:n tai muiden flashcarttien ostamiseen verkkokaupastamme.

Mikä on Stargate 3DS flash-cart ja mistä sen voi ostaa Suomessa ?

FW 11.5.0-38:llä toimivia DS ja 3DS -pelejä tukeva flash-cart on viimein täällä! Stargate-3ds.com julkaisee tuotteen syyskuussa. Flash-cartin nimi on Stargate 3DS. Jos haluat tietää lisää sen luotettavuudesta ja ostamisesta Suomessa, lue lisää.

Mikä on Stargate 3DS?

Pidätkö tutuista Sky3ds+, Gateway 3ds tai Dstwo+ -flash-carteista? Stargate 3DS on myös samantyyppinen tuote 3DS-konsoleille. Mutta se ei ole pelkästään tavallinen 3DS -flash-cart, vaan sillä voi pelata myös DS/GBA/SNES/NES- ja muita pelejä v11.5 3DS -konsolillasi. Kyllä, Stargate 3DS mahdollistaa tämän.

 • Virallinen saitti: www.stargate-3ds.com
 • Yhteensopivuus: Tukee kaikkia 3DS XL(LL)/Uusi 3DS XL(LL)/2DS/Uusi 2DS XL(LL) -konsoleita. Toimii 3DS V11.5:llä ja kaikilla aikaisemmilla versioilla. Sallii DS/3DS/GBS/SNES/NES-emulaation Nintendo 3ds:llä.
 • Toiminnot: 1. Ajaa 3DS/DS-pelejä natiivisti, tukee GBA/SNES/NES/muita pelejä emulaattoreilla kaikilla firmware-versioilla 3DS/Uusi 3DS/2DS/Uusi 2DS-konsoleilla. 2. Tuki NTRBoothaxille/Magnethaxille CFW:n asentamiseksi 3DS-konsoliisi. 3. Tuki Ninjhax 2.9:lle/Freakyhaxille/RpwnG:lle homebrewien asentamiseksi 3DS/2DS firmware v.11.5 -konsoleille.
 • Firmware/kerneli: Julkaistaan osoitteessa http://www.stargate-3ds.com/?page_id=9 aina kun uusi versio on valmis
 • Asennus: Stargate 3DS on plug and play -yhteensopiva, kuten R4-flash-cart. DS ja 3DS-pelien pelaaminen on yhtä helppoa kuin aikaisemminkin!
 • Julkaisuaika: Syyskuussa stargate-3ds.com:in kautta, mutta voit myös ennakkotilata omasi jälleenmyyjiltä.
 • Hinta: Ennakkotilaushinta on 86 EUR, mutta hinta voi nousta tulevaisuudessa. Parempi tilata heti!
 • Hyvää/huonoa: Hyvää: 1. Yksi flash-cart toimii kaikkien pelien kanssa, ei tarvetta ostaa toista tuotetta jos sinulla on Nintendo 3DS. 2. Toimii kaikilla 3DS-malleilla ja firmware-versioilla 3DS/DS-peleille. Ennennäkemätöntä! 3. Plug and play -tuki, helppo asentaminen, lapset ja aloittelijatkin osaavat! 4. Häksää 3DS/Uusi 3DS/2ds/Uusi 2DS XL -konsolisi asentamaan homebrewejä, CFW:n tai muita softia. 5. Parempi  suorituskyky, mutta pienempi virrankulutus. Huonoa: 1. Flash-cartti on uusi, siitä ei ole vielä arvosteluja. 2. Myynnissä vasta syyskuun 3. päivänä. 3. Korkeampi hinta kuin esimerkiksi R4 3DS:llä.

Vertailussa Sky3ds+/Gateway 3DS/Dstwo+, mikä kannattaa ostaa?

Mikä on vuoden 2017 paras 3DS flash-cart?

Mikä on paras 3DS flash-cart Sargate 3DS:n julkaisun jälkeen? Onko se vielä Sky3ds+ vai Stargate 3DS? Alla taulukko vuoden 2017 flash-carttien ominaisuuksista.

  Stargate 3DS Sky3ds+ Gateway 3DS Dstwo+
Kaikkien mallien ja firmware-versioiden tuki? Kyllä Kyllä Ei Kyllä
3DS-pelien tuki? Kyllä Kyllä Kyllä, mutta vain  3DS-versioille v4.1-v9.2. Kyllä, mutta vain  3DS-versioille v4.1-v9.2.
DS-pelien tuki Kyllä Ei Kyllä, mutta vain versioille v4.1 – v6.2. Kyllä
GBA/SNES/NES/muiden pelien emulointi? Kyllä Ei Ei Kyllä
Aluevapaa? Ei ole varmaa Ei Kyllä Kyllä
Homebrew-tuki? Kyllä, muiden eksploittien avulla. Kyllä, muiden eksploittien avulla.. Kyllä Kyllä, DS-moodissa
3DS CFW -tuki? Kyllä, NTRboothax:in avulla. Kyllä, muiden eksploittien avulla.. Kyllä Kyllä, muiden eksploittien avulla.
Plug & Play? Kyllä Kyllä Ei Kyllä
Hinta 86,00 € Noin 86 euroa 86 euroa 76,70 euroa

Kuten yltä nähdään helposti, vain Sargate 3DS on flash-cart, jolla on tuki melkein kaikelle. Ei ole epäilystäkään, etteikö Stargate 3DS olisi vuoden 2017 paras flash-cart.

Mikä on paras keino tilata Stargate 3DS Suomessa ?

r43dsfinland.com on luotettava kumppanisi kun haluat ostaa Stargate 3DS:n tai jonkun muun 3DS/R4 flash-cartin Suomessa. Me olemme on USA:lainen 4 vuotta toiminut online-jälleenmyyjä, jolla on varasto myös Euroopassa. Maksutapana käy Paypal, joten sinun ei tarvitse antaa luottokorttitietojasi minnekään. Jos jotain menee väärin, saat rahasi takaisin Paypal-disputen kautta. Tämä r43dsfinland-saittion luotettava.

Käytämme nopeimpia ja turvallisimpia toimitustapoja, kuten DHL:ää. Online-seuranta, henkilökohtainen kuittaus ja tarvittaessa yhteydenotto puhelimitse jos he eivät muuten saa toimitusta perille. Toimitushinta ei ole halpa, mutta merkitsemme lähetyksen arvoksi pienen summan, jolloin se pääsee tullista läpi. Asiakkalle, jotka lukivat tämän artikkelin tiedoksi: Jos lähetät sähköpostia osoitteeseen [email protected], annamme sinulle ison alennuksen kun ostat Stargate 3DS:n. Tämä on lahjamme blogin lukijoille. Lopuksi: Olitpa sitten Suomessa tai muissa maissa, pystymme toimittamaan Stargate 3DS flash cartin sinulle 1 viikon kuluessa Express-toimituksella!

 

Onko R4i 3ds/Sky3ds+ -pelikaseteissa aikapommiongelma? Ja, mikä sivusto ei myy aikapommillisia R4-pelikasetteja?

Tässä artikkelissa vastaamme näihin kahteen kysymykseen. Ovatko R4i 3ds rts ja Sky3ds+ -kortit, joilla on aikaleimalla, ja mitkä verkkosivustot eivät myy R4 aikalisäkortteja? Kun olet lukenut artikkelin, sinulla on vähemmän huolta flash-kortin ostamisesta pelattavaksi pelatessa 3DS:lla (XL), uusi 3DS XL:lla (LL) ja uusi 2DS XL:lla (LL) konsolieja ja osaavat luotettavan sivuston ostaa ne.

time bomb

Onko R4i 3ds rts-kortit aikapommiongelma?

Ei, R4i 3ds sdhc rts -kirjoista osoitteesta www.r4i-sdhc.com ei ole aikapommi-ongelmaa, joten se ei lopeta työskentelyä tulevaisuudessa. Suosittelemme sinua ostamaan R4 kortti pelata NDS-pelejä Nintendo 3DS, 3DS XL, uusi 2DS, 2DS ja UUSI 3DS / UUSI 3DS XL -koneissa.

Se sisältää alla lueteltuja ominaisuuksia:

 • Wood-kerneli, viimeisin versio v1.84b
 • Tukee NDS-pelien pelaamista NDS/DSi/3DS-järjestelmillä
 • Natiivituki NDS-peleihin; GBA/SNES/NES/GBC/GB-peleihin emuloidusti
 • Multimediatiedostojen, kuten videoiden, musiikin, e-kirjojen ja valokuvien tuki.
 • Reaaliaikainen tallennus, ohjeet ja peliaikainen huijausmahdollisuus.
 • Ei aikapommia (tämä pelikasetti ei tuhoa itseään vuonna 2018)
 • Valmistaja: r4i-sdhc.com

Millä R4-pelikaseteilla on aikaongelma? Niillä pelikaseteilla, jotka on ostettu  www.r4isdhc.com -palvelusta. Joka vuosi valmistaja tekee uuden version  R4isdhc-pelikaseteista, joten he laittavat ”aikapommin” ohjelmistoon, jotta se toimii vain tietyn aikaa. Tämän jälkeen he myyvät uudet 3DS-kortit joka vuosi.

Joten, jos et vielä ostanut R4-pelikasettiä, älä osta sitä. Mutta jos tilasit jo yhden (esimerkiksi 2017/2016 R4i gold pro, R4isdhc dual core, R4isdhc rts lite, R4isdhc snoopy, R4isdhc upgrade), käytä tätä ohjetta ohittaaksesi ajan tarkistuksen. Voit valita 2 eri vaihtoehdosta. Ensimmäinen vaihtoehto on ajan asettaminen niin että kortti toimii, toinen on vaihtoehtoisen YSMenu-kernelin käyttäminen.

 

Onko Sky3ds+ aikapommi pelata ilmaiseksi 3DS-pelejä?

Nej. Ensinnäkin, Sky3ds + ei DS flash-kortti. Se ei toimi DS / DSi / DSi XL / DS Lite konsolien ja voi pelata DS myöskään. Sky3ds plus on 3DS muistikorteista, jotka tukevat Nintendo 3DS pelejä missä tahansa kannettavaan 3DS järjestelmän ja jokainen 3DS firmware-versio, myös V11.5.0-38. Siksi Sky3ds + ei aikapommi ohjelmistoja siru. Jos haluat pelata ilmaiseksi 3DS pelejä, joka toimii konsolin vuonna 2017, 2018, 2019 ja sitä seuraavina vuosina. Haluatko tietää enemmän Sky3ds + ominaisuuksia? Vain nähdä täältä.

Haluatko tietää lisää Sky3ds+ -pelikasettien ominaisuuksista ja toiminnallisuuksista? Katso lista tästä.

 • Erikois-firmware, jolla voit huijata 3DS OS:n luulemaan, että kyseessä on oikea pelikasetti.
 • Tukee 3DS-pelien pelaamista seuraavilla konsoleilla: 3DS/3DS XL/NEW 3DS/NEW 3DS XL/2DS/NEW 2DS XL.
 • Pelaa 3DS-pelejä natiivisti, muiden alueiden 3DS-pelejä homebrew-exploitilla, kuten Ninjhax 2.9:llä.
 • Salliiverkkopelin, e-kaupan, pelin päivittämisen ja DLC:n lataamisen.
 • Toimii MicroSD-muistikorttien kanssa; pelaa satoja 3DS-pelejä yhdellä pelikasetilla.
 • Ei banneja, ei konsolin hajottamista, ei tarvetta rautamodata Nintendo 3DS -laitetta pelejä varten.
 • Tekijä: sky3dsplus.net

 

Mikä sivusto ei myy aikapommillisia R4-pelikasetteja 3DS:lle?

Verkkosivut, jotka eivät myy R4-flash-kortteja r4isdhc.com-sivustolta, eivät myy aikapalkki R4 -telakoita, aivan kuten me r43dsfinland.com. Mutta emme voi sanoa R4 online jälleenmyyjä on R4isdhc kortit varastossa ei ole hyvä ostaa.Voin suositella hyville mielin teille verkkosaitti maamme r43ds finland.com.Toisin kuin useat muut online-kauppiaat, me emme myy monia eri pelikasetteja useilta eri valmistajilta. Meiltä saat vain R4i 3ds rts, Sky3ds+, Sky3ds ja Gateway 3ds -pelikasetit. Jokainen näistä on tiettyyn tarkoitukseen. Emme halua asiakkaidemme hämmentyvän siitä, mikä vaihtoehdto heidän pitäisi ostaa, niinkuin useat muut verkkosaitit tekevät.

 1. R4i 3ds rts: Pelaa etupääss NDS-pelejä; toimii 3DS/DSI firmware-konsolissa. Tämä on paras R4-ds-pelikasetti vuosiksi eteenpäin.
 2. Sky3ds+: Pelaa 3DS-pelejäkaikilla 3DS-perheen laitteilla.Siinä on paras 3DS-pelituki v9.2 – v11.x -konsoleille.
 3. Gateway 3ds: Pelaa 3DS-pelejä lisätoiminnallisuuden kanssa, kuten huijaukset, homebrewit, emunand jne. Jos sinulla on 3DS v.4.1 – v.9.2, osta tämä pelikasetti.

Jotta voisimme olla luotettava verkkokauppias, nopealla toimitus määrällä tuemme Paypal-maksuja, USPS-operaattoria ja elinikäisen ilmainen pelikoodin lahjan jokaiselle asiakkaalle.